SYSTEEMINEN KRIISI -video

 

Videolla perustelen miksi edessä on massiivinen deflaatio ja SuperLama. Samoin yhdistän energiapuolen tulevat haasteet talouspuolen kurahtamisen aiheuttamiin haasteisiin muusta reaalimaailmasta puhumattakaan.

Video on valitettavasti hiukan pitkä, mutta yritin tiivistää kokonaiskuvan yhdeksi paketiksi (miten lie onnistunut...). Lyhyesti:

  • talous ryykkää, SuperLamaTM antaa vääriä hintasignaaleja
  • energian saatavuuden ylläpitoon ei panosteta, jakeluongelmat tulevaisuudessa
  • suurin ongelma jatkojen kannalta on päättäjien ja heidän vaikuttajien (omistajien?) puusilmäisyys ja wanhoissa uskomuksissa roikkuminen

 

Vertailun vuoksi BBC'ltä tuore video päivätreidaajalta. Hassun yhteneviä...

 

Seuraava video on työn alla paikallisrahoista: kuinka auttaa ja helpottaa paikallistason organisointia ja toimivuutta. Tuon pitäisi kiinnostaa ainakin kuntasektorilla aika monia - miten väistää valtiojohdon pakkopullat eli kuntaliitot säästöjen nimissä.

Laittakaahan linkkiä tästä sivusta jakoon - vähän kuin esimakusteluna tulevasta paikallistason johtajille (jos sellaisia satutte tuntemaan).

 


 

TAEn Nicole Foss'in kutsuminen esitelmöimään ja keskustelua herättämään siirtyy keväälle. Mitä ilmeisimmin järjestelyaikataulu oli liian tiukka. Kiitos kiinnostuneille, aletaan järjestämään tätä ja saadaan asiat valmiiksi hyvissä ajoin.

 

Kiitos tuesta, PS 20€.

 


26.09.2011 18:41 |