SUPERLYHYT LAUANTAIKATSAUS

Olin flunssassa viikon, joten tekstin tuotto on ollut minimaalista - lukenut olen sitten enemmänkin. Tänään siis vain pari juttua, huomiseksi enemmän (toivottavasti)...

Tässä on varsin tuore professori Bartlett'in haastattelu, joka on niin hyvä että meinaa tulla tippa linssiin. Kannattaa lukea kommentteja, ainakin yksi on sitä mieltä, että kasvusta varoittavat ihmiset ovat vaarallisia. Pää pensaaseen siis... Prof. Bartlett'in vanhempi 21min video löytyy tuolta ladattavistakin, tässä siihen suora download -linkki. Yksi parhaista videopätkistä ikinä. Englanniksi tosin, mutta teksti on hyvin helppoa ja suosittelen lämpimästi.

Toinen juttu on, että laitoin tuohon ylälaitaan uuden tekstin Tietopaketit -osioon otsikolla Jollamiehen EW-käppyrät erään lukijan kyseltyä asiaa (kannattaa siis antaa palautetta ;-). Sitä kannattaisi ehkä vilkaista, vaikka ei olisikaan sijoittaja (mitä tuo nimike kullekin sitten tarkoittaakin). Päivitän sitä piakkoin lisää, mutta €uro-US$ -käyrä antanee hyvän alkulähdön aiheeseen.

 


23.01.2010 12:54 |