TESTIAJOA VIRITETYLLÄ SIVULLA (ennen seuraavaa viritystä)

Tulihan taas vietettyä aikaa bittien ymmärtämisen parissa - ikään kuin ei olisi parempaakin tekemistä. No tämä on tällaista, kun ei oikein osaa :-(

Päivitin yhtä ja toista (mm. tuon RSS 2.0 feed'in eli tilatkaa uusiksi, jos sitä olette käyttänyt) sekä löysin koodipätkän, jonka pitäisi blokata liian innokkaat sivujen pingaajat. Siis robotit ja häiriköt, jotka yrittävät testata sivujen tietoturva-aukkoja ties mitä mielessä. Toivottavasti toimii halutulla tavalla - laittakaa palautetta jos minun näpelöinnit ovat -taas- laskeneet reisille.

 

Sitten taas siitä mitä on tulossa, TAE'lla Stoneleigh kirjoittaa erinomaisen tekstin poliittisesta kriisistä jossa olemme. Talouskriisi on vain esinäytös sille mitä on tulossa. Valitettavasti teksti on englanniksi, mutta yritän tehdä tuosta suomiyhteenvedon tähän meidän ympäristöömme soveltuen. Pysykää kuulolla ;-)

Lopuksi vielä ei-niin-kivaa-tietoa Meksikonlahden öljykatastrofista - mahdollisesti todennäköisesti on muitakin vuotoja, kuin se mitä yritetään tukkia.

 

Yksi strategia mitä virallisestikin puhutaan pelastajana on parin vaihtoehtoisen porauksen tekemistä vuotavan kaivon alaosaan jossain 5-6km kallion sisällä. Ainut pikku ongelma on, että noiden tekeminen viep 1-2kk - ja onnistuminen ei ole taattua. En kauheasti kadehdi öljyihmisiä jatkossa.

Tämän tapahtuman pitäisi tietenkin pönkittää öljyn hintaa, mutta yllättävän heikkona tuo on pysynyt - ainakin tähän asti. Kysyntä heikkoa? Lama? hmm...

 

 


28.05.2010 06:35 |