VAIHTOEHTOUUTISIA

Jotenkin hassuun aikaan UKssa julkistetaan UFO havaintoja, olisiko noin että yritetään kaikkea mahdollista keksiä ihmisten harhauttamiseksi? Vähän kun kahlaa noita isompien uutistoimistojen sivuja, niin joka paikka on pullollaan erittäin tärkeitä uutisia. Elokuvatähdistä, vanhoista lapsitähdistä, urheilijoista jne. riittää vatvomista - ja samaan aikaan nämä talouspuolen jorinat tiputellaan pikkusivuille.

Vaikka ketä tietysti esim. tämmöinen IMF'n ennustus pankkien keikahtelun kiihtymisestä Euroopassa kiinnostaa? Eikö? ehkä tämä sitten saa säpinää kansankeskuudessa - UKssa vuosisataiset yksilönvapaudet potkittu pois päiväjärjestyksestä. Hmm, ehkä tämä sitten - MTV'n mainoksia sotatilalaista? USA haluaa matkia MI5'sta - maan sisäinen tiedustelupalvelu. Näitä toimistojen jenkkilässä riittää kyllä, jossain yhteydessä mainittiin pari kymmentä, miksikäs ei yksi lisää. Entäs tämä sitten, Kellopeli Appelsiini livenä? Tai, että USAssa FED pistää 540 Mrd US$ taas liikenteeseen vuosi sitten kuolleiden ABCP'ien pelastamiseen? Ei kai tuollaisilla uutisilla ole niin väliä - USA on taas antamassa kansalaisille taskunpohjalle kahisevaa. Pitäähän jouluostoksista huolehtia. Mistä tulikin mieleen että tämä joulu on viimeinen Joulu monelle niin Euroopassa kuin jenkkilässä.

 

Kuka ei vielä ole anglomaissa työttömäksi joutunut, saa varmaan sellaisen tiedotuksen piakkoin (pankkeja, autofirmoja jne.) - ja asunto ongelmaisiakin riittää. Luulen, että jouluun 2009 ei monella enää riitä säästöjä, kun työnantaja "joutuu päästämään" kaverin pois - kuten asia kauniisti voidaan esittää. Mutta tästä tehdään sitten ikimuistoinen! Tulevaisuus, kyllä se siitä hoituu... niin hoituuhan se, mutta miten? - Valkoisten miesten itsemurhat nopeassa nousussa.

Ovathan kurssit jo kääntyneet taas nousuun monessakin pörssissä - tai ainakin syöksy on pysähtynyt. Jatkot ovat hieman epävarmat, varsinkaan kun taustalla olevista ongelmista ei kukaan halua puhua. On erittäin mahdollista, että tässä voi kuukausi pari nousua tulla jonkun verran ennen kuin taas lähdetään alaspäin. Ja siinä matkan varrella taas kehutaan miten hyväksi tilanne saatiin maailman johtoporsaiden yhteistuumin. Samaan aikaan eläkerahastot ovat poksahtelemassa kaikkialla, Argentiinassa 10 sellaista valtion hoiviin. Kuinkahan hyvin siellä on eläkkeet taattu? ...historian havinaa ja muuta sellaista...

Tässä muutama muu kommentaattori USSA'sta. Paul Craig Roberts, entinen USAn apulaisvaltiovarain ministeri, ja Pam Martens, 21 vuotta Wallstreet'illä töissä. Niin, kyllähän se sisäpiirin kauppa on sisäpiirille aina hyvä kauppa.

Tässä USAn residentin "vaaleja" odottaessa...

 

USSRA


21.10.2008 00:00 |